Activiteiten blog Juni

Door Jenny in Algemeen|apr '24

Mei is bijna voorbij, op naar juni! Ook in juni zijn er voor iedere doelgroep weer leuke sportieve activiteiten. Bekijk ze hieronder en doe mee! Let op dat je, je ook op tijd in schrijft voor de activiteiten waarbij dat moet, anders loop je iets geweldigs mis natuurlijk! Veel plezier weer deze maand!

Jongeren
Avondvierdaagse Oudewater:
31 mei, 1,2 en 3 juni. Start 10.00 10 km en 5 km.
Inschrijven kan t/m 30 mei en kost €7,- via https://oudewater.sgwb-a4d.nl

Volwassenen
start vóór 1 juni: 5 weken plan ‘make it happen’ van Richard Proost Sport.
Niet fysiek maar ook mentaal lichter de zomer in? Voel je fitter, sterker en vitaler. Voor iedereen toegankelijk, zowel leden als niet-leden. Meer informatie: info@richardproostsport.nl.

27 juni t/m 3 juli: Open tennistoernooi bij de Heksenmeppers.
Het altijd sportieve, gezellige en voor iedereen toegankelijke tennistoernooi in Oudewater. Een toernooi voor de catogorieën 3-4-5-6-7 en 8 in dubbel, enkel en gemengd spel. Opgeven kan tot 14 juni via: www.toernooi.nl

3, 10, 17 en 24 juni. Six to Six toernooi.
Voetbaltoernooi en feest! 4 vrijdagavonden waarop en gevoetbald word in 3 verschillende categorieën: prestatie, recreatie en dames. Er worden onderlinge wedstrijdjes van 6 tegen 6 gespeeld en na afloop gezellig na gekletst onder het mom van een drankje. Komen jullie ook kijken? Bij de voetbalvelden FC Oudewater georganiseerd door BOGRO.

Senioren:
Iedere vrijdag ‘(G)oldies on the move’ gegeven door Oudewater Vitaal:
Van 14.00 tot 14.45 een leuke beweeg les voor senioren +- 60 jaar. Hier worden leuke sport- en spelactiviteiten gegeven om lekker te bewegen en fit te blijven. Na afloop drinken we lekker nog een kopje koffie of thee en kletsen we gezellig na. Opgeven of meer informatie: (G)oldies on the move • Oudewater Vitaal