Koningsdag in Oudewater 2024

Kijk eens wat ik kan!

Door Alyssa Kats in Algemeen|apr '24

Koningsdag vier je in Oudewater!

Op zaterdag 27 april vindt er een nieuwe editie van Koningsdag plaats in Oudewater! Gedurende de hele dag vinden er activiteiten plaats in en rondom de markt, voor jong en oud.

Vitaal IG posts 55

Kijk eens wat ik kan!

Dit jaar is het middagprogramma voor kinderen goed gevuld! Binnen het thema “Kijk eens wat ik kan” kunnen alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 ontdekken waar hun talenten liggen. Daag jij jezelf op sportief vlak uit op de klimmuur, tijdens het suppen, een potje freestyle voetbal of op het freerun parcours? Of ontdek jij je creatieve kant tijdens een knutselworkshop, bamboestieken, graffiti workshop of met 3D stoepkrijten? Of ga je liever muzikaal aan de slag tijdens de DJ-cursus, muziek maken of in de silent disco?

Haal jouw stempelkaart tijdens de openingsact van 12:45 – 13:00 uur op de markt op! Pssstt… bij 3 stempels of meer mag je een gratis ijsje op Koningsdag halen bij IJssalon Roberto!

Prikkelarm uurtje VLAS

Aan alle kinderen van Oudewater is gedacht. Zo is er van 15:00 tot 16:00 uur een uur met prikkelarme activiteiten. Hiervoor is een speciale stempelkaart op te halen bij de Klepper.

Secret voices Oudewater

Na het actieve middagprogramma kunnen we de entertainment opzoeken op de markt tijdens een nieuwe editie van Secret Voices! Raad jij wie er in de pakken verstopt zit en van wie de stem is die hier verscholen gaat?

Na de spetterende optredens kun je gezellig blijven hangen op de markt en genieten van “Waterproof shampoo” en de plaatjes van DJ Tjeusto.

Lokaal samenwerkingsinitiatief

Koningsdag in Oudewater is een lokaal samenwerkingsinitiatief van Oudewater Vitaal, Oranje Boven Oudewater, Vrienden van Oudewater, Muziekhuis Oudewater en VLAS.