Activiteiten blog juli en augustus

Door Jenny in Algemeen|jun '24

Activiteitenblog juli en augustus.

De zomervakantie staat voor de deur! Althans, voor de meeste van ons. Je hebt ook nog de toppers die komende 2 maanden gewoon lekker doorwerken. Ja je leest het goed, de komende twee maanden. Dit is een blog verdeeld over twee maanden, aangezien er niet heel veel activiteiten zijn tijdens de zomervakantie. Dit omdat er toch velen op vakantie zijn. Maar niet getreurd! Er is zeker wel wat te doen, en dan vooral voor de kinderen! Dus lees hieronder even mee:

Vakantieactiviteiten, woensdag 12 juli, kinderen 4 t/m 12 jaar
Meer info volgt!

Het Vakantie Bijbel feest, dinsdag 9 augustus tot en met vrijdag 12 augustus, kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Het vakantie Bijbel feest is een evangelisatieactiviteit en voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deze dagen beginnen ze om 09.30 met het programma en om 12.00 uur is het weer afgelopen. Op vrijdag gaan ze een half uurtje langer door, dan tot 12.30. Op donderdagavond 11 augustus is er een Sing-in voor iedereen. Je bent deze dag om 18.00 welkom! Het adres is: scouting gebouw de Draak (touwslag nr. 6 in Oudewater).
Ben jij erbij? Meld je dan even aan op: https://vbfoudewater.nl

De Heksenketel, maandag 14 t/m donderdag 17 augustus, kinderen van 4 t/m 12
De Heksenketel kindervakantieweek is een gratis feest voor alle kinderen van Oudewater en omstreken van 4 t/m 12 jaar Bij de Heksenketel heb je de hele week plezier met het maken van leuke knutsels, kun je in het huttendorp de mooiste hutten bouwen, geniet je van theater, dans en muziek of ga je broodjes bakken. De Heksenketelweek is in 2023 van 14 tot 17 augustus in Oudewater.
Ben jij er ook bij? Tot dan!

Naast de leuke activiteiten in Oudewater, hebben ze deze zomervakantie ook iets leuks voor de jeugd in Montfoort. Vanaf maandag 10 juli a.s. organiseren de buurtsportcoaches van Montfoort “Zomer op het Doelenplein”. Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen elke maandag tussen 19:00 en uiterlijk 21:00 uur gratis komen sporten en spelen op dit mooie plein langs de Hollandse IJssel (nabij het zwembad).