We zijn niets zonder deze partijen

We verbinden en we verwijzen graag door. Daarom zijn onze samenwerkingspartners onmisbaar. Dit zijn onze partners. We hebben elkaar en Oudewater veel te bieden.

Stadsteam Oudewater

Bij Stadsteam Oudewater kan iedere inwoner terecht voor informatie, advies en hulp bij vragen over opgroeien en opvoeden, gezin, relatieproblemen en scheiding, een zinvolle dagbesteding, eenzaamheid, hulp in de huishouding, hulp en hulpmiddelen bij ziekte en/of ouderdom, financiële problemen, vrijwilligerswerk of zorg voor een naaste. Voor een aantal van deze onderwerpen zoeken wij graag de samenwerking op met de WMO consulenten van het Stadsteam.

Ook werken wij via het Stadsteam veel samen met de jongerewerkers van Jeugd-punt Oudewater.

De basisscholen

Er zijn in Oudewater en Hekendorp op dit moment 6 basisscholen. We zullen met elkaar een bijdrage leveren aan de gezonde leefstijl van de kinderen van Oudewater.

Sportaanbieders

Sportaanbieders en sportverenigingen zijn onmisbaar in de samenwerking voor Oudewater Vitaal. We willen samen met de sportaanbieders het sportaanbod in Oudewater optimaliseren en elkaar versterken.

Verzorgingstehuizen

In Oudewater zijn er op dit moment twee verzorgingstehuizen de Wulverhorst en Futura. We zullen met de verzorgingstehuizen de samenwerking opzoeken voor de senioren doelgroep van Oudewater.

Lokale ondernemers

Lokale ondernemers zijn onmisbaar en belangrijk voor Oudewater. Zo ook voor Oudewater Vitaal.

GGD

De GGD richt zich op de zorg voor de gezondheid van de bevolking en de risicogroepen. De zorg van de GGD vult daarmee de reguliere zorg aan. De GGD houdt zich onder andere bezig met het opsporen en bestrijden van gezondheidsrisico’s, een gezonden en veilige omgeving en een gezonde leefstijl.

De cultuurcoach

Een cultuurcoach stimuleert de samenwerking met het onderwijs en de culturele partners in de gemeente. Het doel is meer mensen actief bij cultuur te betrekken. We zullen samen cultuur en sport met elkaar gaan combineren.

Topskillz

Topskillz is de voetbalschool van Oudewater en omstreken. Ook is Topskillz er voor tennistrainingen en personal training als het gaat om persoonlijke doelen bereiken.