Activiteiten blog augustus.

Door Jenny in Algemeen|jul '24

De zomervakantie is bijna op de helft en vele zijn aan het genieten van hun welverdiende vakantie. De een is lekker aan het chillen, de ander maakt van zijn vrije tijd gebruik om extra te sporten.

Sommige hoor ik denken… ‘extra sporten? Ik heb vakantie.’ Helemaal waar, ik moet bekennen dat ik die gevoelens ook wel eens heb. Maar besef me dan ook dat ik het sporten niet helemaal moet laten varen, en dat ik nog steeds wel voldoende moet bewegen, ondanks mijn vakantie.
Een lekkere wandeling maken, wordt niet altijd onder sporten geschaald door mensen. Maar hé, wandelen is altijd beter dan heel de dag niks doen, en lekker lui op de bank of tuinstoel blijven zitten. Plus de buitenlucht en het licht buiten is gezond voor je. Dus dan ben je ondanks dat je, je niet helemaal kapot zweet in de sportschool of op de tennisbaan, toch met je gezonde leefstijl bezig. Want onder andere voldoende beweging hoort bij een gezonde leefstijl.

Hierboven noem ik wandelen als voorbeeld, puur omdat het voor veel mensen laagdrempelig is, en het overal kan. Maar er zijn vele andere dingen mogelijk. Ook kun je nog steeds deze vakantie terecht bij onze sportaanbieders die geen zomerstop hebben. Misschien wil je juist wel meer sporten in de vakantie, maar weet je niet wat. Kijk dan eens onder het kopje sportaanbieders en lees wat ze allemaal voor jou in petto hebben.

Aha! We zijn weer wat meer terug bij het onderwerp. Activiteiten. Want dat is waar deze blog over gaat: ‘De activiteiten van de aankomende maand’. De aankomende maand is augustus. En omdat we wat minder activiteiten hebben dan voorgaande maanden i.v.m. de vakantie, dwaalde ik even af en begon ik lekker te praten over een gezonde leefstijl. Misschien ook wel leuk om wat meer weetjes over te plaatsen in de blogs? Dus naast de activiteiten, ook een leuk weetje over het onderwerp ‘gezonde leefstijl’. Zouden jullie dat leuk vinden?

Oke goed, dan de activiteiten die er wel zijn in augustus.

Na de vakantie zullen er weer meerdere activiteiten zijn, dus vergeet niet om onze blog in de gaten te houden.

Voor nu wens ik jullie nog een fijne vakantie! Hopen op mooi weer zodat we ook lekker kunnen zwemmen, en die vorm van beweging aan onze dag toe kunnen voegen 😉

Sportieve groetjes,
Jenny