Schaats- en skeelervereniging

SVO

De schaats- en skeelervereniging Oudewater (SVO) is een actieve vereniging voor schaatsen en inline skaten (skeeleren). SVO biedt schaatsers en inline skaters, van alle leeftijden en alle niveaus de mogelijkheid om met plezier te sporten.  

SVO, de schaats- en skeelervereniging in Oudewater heeft een activiteitenaanbod voor zowel recreatief als wedstrijdgerichte schaatsers en inlineskaters, voor alle niveaus en alle leeftijden.
 
Het jeugdschaatsen en het jeugdskaten vormen een belangrijk deel van de vereniging. ’s Winters reist een grote bus met zo’n 65 kinderen naar de kunstijsbaan de Vechtse banen in Utrecht. ’s Zomers zijn er skatetrainingen voor de jeugd op de eigen baan in Oudewater. Dit alles onder begeleiding van ervaren trainers. Geïnteresseerde kinderen kunnen doorstromen naar het wedstrijdschaatsen en wedstrijdskaten.

De wedstrijdgroepen zijn ingedeeld op prestatieniveau. De schaatsers trainen op de Vechtsebanen in Utrecht. Daar rijden zij ook de meeste wedstrijden. Voor de wedstrijdskaters organiseert SVO trainingen op de baan en een eigen inline-skatecompetitie.

SVO biedt ook de recreatieve sporters de ruimte. Voor zowel het schaatsen als het inline-skaten heeft de club trainingsgroepen op allerlei niveaus, van beginner tot gevorderden. Plezier in het sporten staat centraal. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden kijk dan op onze website!

Sporttijden

Kijk voor de openingstijden op de website van SVO.

Aanbod

  • Jeugdschaatsen: voor kinderen in de basisschool leeftijd
  • Wedstrijd schaatsen: voor jeugd en volwassenen
  • Toerschaatsen: trainingen gericht op recreatief schaatsen voor alle leeftijden
  • Jeugdskaten: voor kinderen in de basisschool leeftijd
  • Wedstrijdskaten: voor gevorderde skaters
  • Toerskaten: trainingen gericht op recreatief skaten voor alle leeftijden

Contact gegevens

Volg SVO

Gratis proefles?

Neen dan contact op via ledenadministratie@svooudewater.nl