Zwemvereniging

Oudewaterse Zwem Vereniging (OZV)

Waterpolo is de oudste Olympische sport en dat is niet zonder reden. Het is een sport die er toe doet, welke je bij OZV op alle niveaus kunt beoefenen.

Hou je van zwemmen en balsporten in teamverband, dan ben je bij OZV aan het juiste adres. OZV is een gezellige vereniging die al meer dan 80 jaar zwemmers in Oudewater met elkaar verbindt.

Bij OZV krijgen de jongsten zwemles voor hun zwemdiploma’s. Daarna kunnen zij naar de balvaardigheid doorstromen waar hen de basis wordt bijgebracht van het waterpolo. Vanaf 8 á 9 jaar kunnen de kinderen wedstrijden gaan spelen in competitieverband, waarna ze een nagenoeg oneindige carrière kunnen doorlopen. Het oudste lid van 90 jaar is hiervan het levende bewijs. Bij OZV staat zowel plezier als prestatie op ieder zijn eigen niveau centraal.

Naast zwemles en waterpolo biedt OZV ook masterzwemmen aan. Hierbij wordt iedere week door een groep senioren onder begeleiding van een ervaren zwemcoach en fysiotherapeut banen gezwommen. OZV zou OZV niet zijn als na deze inspanning niet gezellig wordt afgesloten onder het genot van een kopje koffie.

Zwemmen is voor jong en oud en goed voor iedereen. Het is een van de gezondste sporten, goed tegen blessures en laagdrempelig om te doen. Daarnaast is het van vitaal belang dat iedereen in deze waterrijke omgeving kan zwemmen en eventueel een ander kan helpen als deze in nood komt.

Kom je mee zwemmen of een balletje gooien?

Kijk voor de verschillende trainingstijden op de website.

Foto

Aanbod

  • Zwemles
  • Balvaardigheid
  • Waterpolo
  • Masterzwemmen
  • Suppolo (SBZO)

Contact gegevens

Volg Oudewaterse Zwem Vereniging (OZV)

Gratis proefles?

Neem contact op met Mike Schoonderwoerd via 06 51 07 70 52