Loopgroep

LOGO loopgroep Oudewater

Drie goede redenen om uit je luie stoel te komen; een betere conditie, een beter figuur en een betere gezondheid ! Interesse? Kom dan een keer gratis meetrainen met LOGO. De trainingen (hardlopen, nordic walken en powerwalken) worden gegeven onder leiding van deskundige trainers op de atletiekbaan van sportveld Markveld aan de Waardsedijk.

Loopgroep Oudewater, LOGO, is een levendige vereniging en heeft ruim 150 enthousiaste leden van alle leeftijden. Er bewegen meer mensen van jouw leeftijd en niveau, bij Logo is iedereen welkom!

Bij LOGO kan ieder op zijn eigen niveau trainen en zijn eigen doelen bereiken. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers. Regelmatig worden er cursussen verzorgd voor beginnende lopers. LOGO heeft de beschikking over een atletiekbaan waar iedereen met plezier op loopt.

Naast sportief bezig zijn is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid en sociale contacten.
En met een groep trainen is veel leuker dan alleen !

De contributie bedraagt slechts € 27,50 per kwartaal en voor dat bedrag mag je aan alle trainingen deelnemen.
Foto logo loopgroep

De hardlooptrainingen zijn op maandag- en donderdagavond en zaterdagochtend. Trainingen voor Nordic Walk zijn op dinsdagmiddag en donderdag- en zaterdagochtend. Powerwalktraining is op dinsdagavond. Kijk voor meer informatie en alle trainingstijden op de website.

Aanbod

  • Hardlopen
  • Nordic Walken
  • Powerwalken

Volg LOGO loopgroep Oudewater

Gratis proefles?

Neem contact op met bestuur@loopgroep-oudewater.nl of kom gewoon een keertje langs.