Volleybalvereniging

Jupiter

Houd jij van bewegen, competitie, sporten in een team en tactisch spel? Dan ben je bij Volleybalvereniging Jupiter aan het juiste adres! 

Jupiter is een gezellige volleybalvereniging met drie herenteams, vijf damesteams, jeugdteams, waaronder Cool Moves Volley (mini’s vanaf 6 jaar) en een recreantenafdeling. De thuisbasis is sporthal De Noort Syde in Oudewater, waar om de zaterdag de thuiswedstrijden worden gespeeld. Op zo’n zaterdag staan sport en gezelligheid parallel aan elkaar. In sportbar ‘Overtime’ wordt na de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje nog nagepraat over de gespeelde wedstrijden. Ben je benieuwd naar deze gezelligheid, kom dan vooral eens een wedstrijd kijken om de sfeer in de hal te proeven!

Bij Jupiter is het voor iedere leeftijd mogelijk om te volleyballen. Vanaf 6 jaar tot 18 jaar kom je te spelen in de jeugd. Cool Moves Volley is voor de kinderen tot 12 jaar. Daarna ga je naar de jeugdteams. Daar leer je de technieken en tactieken van het volleybal. Je traint een tot twee keer in de week onder begeleiding van een ervaren trainer. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd als kamp, toernooien of een avondje discozwemmen. Bij de seniorenteams train je een of twee keer per week en speel je iedere zaterdag een competitiewedstrijd. 

Foto volleybal 2

Sporttijden

Kijk voor de actuele trainingsdagen en -tijden op onze website.

Aanbod

  • Cool Moves Volley
  • Jeugdteams
  • Seniorenteams

Contact gegevens

Volg Jupiter

Gratis proefles?

Je kan drie keer vrijblijvend meetrainen. Kijk hiervoor op de website.