Turnvereniging

Gympoint

Wil jij spelenderwijs leren bewegen, sta je het liefst de hele dag op je handen en zwaai je het liefst aan de duikelstok? Dan moet je zeker binnenkort eens een proefles volgen bij Gympo!nt Oudewater. Daar kun je wekelijks naar hartenlust gymmen, turnen en recreatief volleyballen !

Een turnvereniging waar voor jong en oud iets te beleven valt. Voor de allerkleinsten bieden we peuter en kleutergym aan. Uitermate geschikt om kinderen vanaf 3 jaar goed en veelzijdig te leren bewegen.

Sta je de hele dag op je kop, op je handen of duikel je het liefst de hele dag aan de duikelstang? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij onze turnlessen. Op de brug, balk, acrobatiekbaan, over de kast, in de ringen, aan de touwen en nog heel veel meer leer je dan allerlei eenvoudige of hele moeilijke onderdelen. En… als blijkt dat je er goed in bent dan kun je doorstromen naar de selectiegroepen en deelnemen aan wedstrijden. Op de donderdag kunnen volwassen dames en heren ongedwongen een uurtje volleyballen.

Naast de wekelijkse lessen worden er tal van nevenactiviteiten aangeboden. Denk aan onderlinge wedstrijden, Kerstturnen, Paasturnen, Sinterklaas, springdagen en met zijn allen op kamp!

Alle lessen staan onder leiding van opgeleide trainers met een deskundig kader met passie voor het bewegend kind.
Foto Gympoint 1 2

Contact gegevens

Volg Gympoint

Gratis proefles?

Neem contact op via oudewater@gympoint.nl.