Fysiotherapie praktijk

Fysiotherapie praktijk Mastwijk / Wagemakers

Bij onze fysiotherapie praktijk Mastwijk/Wagemakers in het Medisch Centrum is iedereen welkom die graag wil trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Minder validen/validen, met of zonder klachten, u bent welkom!Er worden in groepsverband oefeningen gegeven door een fysiotherapeut of u kiest voor een individueel programma. Belangrijk is de intake die we vooraf houden, zodat we weten wie u bent en wat u graag zou willen.

Bij onze fysiotherapie praktijk Mastwijk/Wagemakers in het Medisch Centrum is iedereen welkom die graag wil trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Minder validen/ validen, met of zonder klachten, u bent welkom!
Er worden in groepsverband oefeningen gegeven door een fysiotherapeut of u kiest voor een individueel programma. Belangrijk is de intake die we vooraf houden, zodat we weten wie u bent en wat u graag zou willen.

Praktijk voor Fysiotherapie Mastwijk/Wagemakers is een informele praktijk met vele specialismen. Wij hebben een eigen sportzaal waar in kleine groepen getraind wordt en de sociale contacten worden onderhouden. Vaak blijven mensen nadat zij zijn gerevalideerd van een blessure nog sporten onder begeleiding om nog net die extra stap te maken. Naast de mensen die bij ons komen sporten na een blessure, komen er ook veel mensen die het fijn vinden om in een ontspannen setting te sporten waarbij er altijd een fysiotherapeut aanwezig is. Dit gebeurt in kleine groepjes zodat iedereen de aandacht kan krijgen die hij of zij nodig heeft. De therapeut zorgt er voor dat er op een verantwoorde en veilige manier wordt getraind waarbij er veel aandacht is voor de uitvoering van de oefeningen en er gericht aandacht kan worden besteed aan mogelijke probleemgebieden.

Sporttijden

Kijk voor de openingstijden op de website.

Aanbod

  • Groepstraining voor mensen met een chronische indicatie zoals: Parkinson, COPD, herstellend van COVID-19, Claudicatio Intermittens
  • Zwanger/MamaFit
  • Senioren gym zowel in de praktijk als in de Wulverhorst
  • Leefstijlcoaching
  • Iedereen die begeleid wil trainen

Contact gegevens

Gratis proefles?

Voor meer informatie bel 0348562502.