Small group training, bootcamps, yoga & personal training

Best You

Sporten of yoga beoefenen met plezier en zelfvertrouwen in de buitenlucht óf de gezellige Best You Studio. Best You biedt bootcamps, personal training, duo training, small group training én yoga voor sportievelingen uit Oudewater en omgeving. Een uitgebreid en veelzijdig aanbod waarbij je onder begeleiding van enthousiaste en gemotiveerde trainers, teachers én mede-sportievelingen jouw sportieve doelen gaat behalen en lekker in je vel komt te zitten.

Wil jij de beste versie van jezelf worden?

Bij Best You Oudewater helpen we je daarbij! Door het bieden van gevarieerde trainingen, persoonlijke aandacht en gerichte coaching geven we jou precies het zetje dat je nodig hebt om zélf die stap in de goede richting te zetten. Met sport en yoga als basis zetten wij jou letterlijk en figuurlijk in beweging. Zo werken we samen aan de beste versie van jou. Op een leuke, laagdrempelige manier.

Best You biedt bootcamps, personal training, duo training, small group training én yogalessen voor sporters uit Oudewater en omgeving.

Wat kun je verwachten van sporten bij Best You?

  • Gezond en verantwoord sporten. Dankzij onze brede kennis van sport én diepgaande kennis van het menselijk lichaam, bieden we jou de professionele begeleiding én coaching die je nodig hebt. Eigenaresse en trainster Amoa is afgestudeerd als fysiotherapeute, heeft veel ervaring met training geven en ook de rest van haar team is kundig, enthousiast én motiverend!
  • Een persoonlijke aanpak. Wij kennen al onze Best You leden bij naam en hechten veel waarde aan de kracht van onze community. Bij ons word je echt gemist als je er een tijdje niet bent!
  • Elke les is uniek. Ons lesaanbod is niet alleen gevarieerd, maar ook de lessen zelf zijn iedere keer anders. Er komen oefeningen of componenten vaker terug, maar we weten je steeds opnieuw te verrassen.
  • Authentieke yoga in een modern jasje. Onze Best You Yoga docenten leggen het bruggetje tussen het drukke dagelijkse leven en een mooie manier om tot jezelf te komen. Geen spiriwiri zweverige yoga, maar een laagdrempelige fijne manier om goed voor je mind en body te zorgen.

Ook een keertje meedoen?

Je kunt onze groepslessen gratis én vrijblijvend uitproberen door een proeftraining te volgen. Ook een intakegesprek voor personal training of small group training kost je niets.

Meer weten over Best You? Neem een kijkje op onze website!
https://bestyououdewater.com/


Aanbod

Bootcamp trainingen:
Kleinschalige groepstrainingen in de buitenlucht van wisselende aard.
Personal training & duo training:
Op locatie of in de Best You Studio onder persoonlijke en professionele begeleiding.
Small group training:
Kleinschalige groepstrainingen in de Best You Studio onder persoonlijke en professionele begeleiding.
Yoga:
Gevarieerd aanbod in stijlen. Gegeven in de Best You Studio.

Tijden
Best You biedt 7 dagen per week sportmomenten aan
Kijk voor het algemene lesrooster op: https://bestyououdewater.com/rooster/
Meer informatie over de tarieven van onze groepslessen?
Ga naar: https://bestyououdewater.com/tarieven-groepslessen/

Contact gegevens

Volg Best You

Gratis proefles?

Schrijf je vrijblijvend in voor een gratis proefles via onderstaande link:
https://www.paynplan.nl/free-trial/p/21096

Na inschrijving zal Best You contact met je opnemen om kennis te maken met jou, je eventuele blessures en sportgeschiedenis. Natuurlijk kun je ook zelf contact opnemen voorafgaand aan de proefles via bovenstaande contactgegevens