Vanaf 23 februari tot de zomer!

Wandel een ommetje!

Start direct!
 • Datum 23 February
 • Locatie Buiten naar eigen keuze
 • Voor wie Alle leeftijden
 • Organisator Oudewater Vitaal

Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid, wie wilt dit nou niet verbeteren? Doe daarom mee met de Ommetjes app, speciaal voor Oudewater ontworpen.

Hoe werkt het?

Elke dag een ommetje van minimaal 20 minuten, wanneer het jou uitkomt! De app houdt zelfs bij hoeveel ommetjes je hebt gelopen. Hier krijg je steeds punten voor en kom je altijd een interessant weetje tegen over de hersenen. Ook kunnen er zelfs medailles gewonnen worden. Bijvoorbeeld door 5 dagen achter elkaar te wandelen of door 4 dagen voor 9:00u in de ochtend te gaan! Begin snel met sparen voor je medailles.

Wandel met je wijk

Als je de app gedownload hebt, vul je de unieke code 9AAA9 in. Je ziet dan onze app. Vervolgens kun je de wijk kiezen waarin je woont. Iedere keer dat je wandelt, scoor je nu punten voor jouw wijk! En hoe leuk zou het zijn dat je jouw wijk naar boven helpt in de ranglijst? Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten, waar we leuke updates delen!

Wat moet ik doen om mee te doen?

 1. Download de Ommetjes app via de Google Play Store of de App Store. De app heeft onderstaand icoontje.
  Logo Ommetje app
 2. Maak een account aan. Mocht je al meedoen aan Ommetje, maak dan een nieuw account aan op een ander e-mailadres. Of verwijder je bestaande account. Je bent dan wel al je punten kwijt.
 3. Voer de unieke code in: 9AAA9
 4. Kies de juiste buurt/ wijk. Let op: je kunt niet meer wisselen!
 5. Voltooi je registratie.
 6. Zet de app aan, loop een ommetje en zet de app weer uit als je klaar bent.

Heb je nog een vraag? Mail naar demi@oudewatervitaal.nl