Sportstrippenkaart 55+

  • Datum 15 Sep, 31 Jan
  • Locatie Bij alle de deelnemende sportaanbieders
  • Voor wie Senioren
  • Organisator Vitaliteitsakkoord

Vanuit het vitaliteitsakkoord thema ‘sport en bewegen’, is er een sport strippenkaart ontwikkeld voor 55+’ers uit Oudewater. Met deze strippenkaart kunt u veel gevarieerde senioren sporten/beweegactiviteiten bekijken en uitproberen. Er zitten 10 strippen op deze strippenkaart, dus 10 mogelijkheden om te kijken wat u nou van de sporten/beweegactiviteiten vindt. Per sportaanbieder, kunt u 2 strippen gebruiken. Wilt u 10 verschillende sporten uitproberen, super leuk! Of zegt u: ‘Ik wil per sport 2 keer langskomen’, ook dus geen probleem, u kunt dan 5 sporten uitproberen!

Geld terug verdienen door te sporten
De strippenkaart kost eenmalig 40 euro en na 8 van de 10 strippen heeft u, u geld terug verdient. Doordat er maar 2 stempels bij 1 sportaanbieder gezet kunnen worden wordt u gestimuleerd om ook eens een kijkje te nemen bij andere sporten/beweegactiviteiten die u interessant lijken. Het aanbod is zeer gevarieerd.

De strippenkaart start in de periode van de nationale sportweek, die van 15 t/m 24 september plaatsvindt, en is geldig t/m de maand januari. De strippenkaart is te verkrijgen bij de vitaliteitsmarkt op 22 september (klik hier voor alle info over de vitaliteitsmarkt) en bij de deelnemende sportverenigingen.

De volgende sportverenigingen nemen deel aan de strippenkaart:

Richard Proost Sport

Best You Studio

LOGO

BCO

Fysio Mastwijk en Wagemakers

Goldies on the Move

SVO

Studio Max Dance