Kerst3daagse 2023

  • Datum 13-15 Dec
  • Locatie Oudewater
  • Voor wie Alle leeftijden
  • Organisator Oudewater Vitaal

Je kunt al ‘lichtjes’ beginnen met het inschakelen van je buren, want ook in 2023 komt de kerst3daagse terug! Een leuke jaarlijkse terugkeerde activiteit voor alle leeftijden!

De straten van Oudewater worden door de inwoners verlicht, waardoor er een mooie route ontstaat, zodat je tijdens de donkere tijden een gezellige wandeling kunt maken door de verlichte straten!

De datum is bekend! Op 13, 14 en 15 december wordt Oudewater weer omgetoverd tot lichtjes stad! Naast dat het gewoon erg gezellig is om zoveel mogelijk straten verlicht te zien, hadden we ook altijd een winnende straat prijs. Maar dat is dit jaar anders…

Dit jaar pakken we het groters aan!
Dit keer kun je niet met je straat als winnaar er vandoor gaan, maar kijken we naar de best/leukst/langst/meest…enz verlichte route.
Dus als voorbeeld, op woensdag, donderdag en vrijdag zijn er verschillende routes. Maakt jou straat deel uit van de woensdagroute, dan zou je dus andere woensdagstraten ook moeten enthousiasmeren om hun straat te verlichten. Woensdag is dan de dag dat jullie uitpakken om de prijs in de wacht te slepen!

Dus wie wint er dit jaar? De woensdagroute? De donderdagroute? Of wordt het toch de vrijdagroute?

Tip: Je kunt weer helemaal los gaan op alleen je eigen straat, maar hoe leuk is het om meer samen te werken met naast liggende straten. Misschien kun je wat lampjes van vorig jaar uitlenen, zodat heel de route verlicht wordt (langste verlichte route)! Of misschien bedenken jullie wel een leuk thema wat over heel jullie route te zien is (leukste route)… ideeën ideeën!

Schrijf je in