Activiteitenblog februari

Door Jenny in Algemeen|mei '24

Activiteitenblog Februari 

Goede voornemens, en nu volhouden!
De eerste maand van het jaar 2023 zit er alweer bijna op. Een maand waarin we moeten wennen aan ‘feestdagen af’ zijn. Voor de een lekker bijkomen, voor de ander soms ook somber, alle ‘gezellige’ dagen zijn voorbij. Ook een maand waarin vele mensen goede voornemens voor het nieuwe jaar hebben, en daarmee, sowieso in januari, erg druk zijn. 

Goede voornemens kunnen zijn:

Zo zijn er ook mensen die denken: goede voornemens? Ja dag! Daar doe ik niet aan. Ook helemaal goed natuurlijk! 

Maar nu? Nu is de maand voorbij… houd je nog steeds je goede voornemens vol? 

De een wel, makkie! De ander, ja pfoe, toch moeilijker dan gedacht!

Je kunt het zo makkelijk en moeilijk maken als je zelf wil natuurlijk. Heb jij grote goede voornemens, waar je veel voor moet doen, dan zal het moeilijker vol te houden zijn. Maar begin je klein, met dingen die echt vol te houden zijn, dan heb je ook meer succeservaringen en zul je, je goede voornemens ook langer volhouden!

Laten wij je nou kunnen helpen! Als Oudewater Vitaal kunnen we jou koppelen aan leuke gezellige en/of sportieve activiteiten bij sportaanbieders in de buurt, zodat je meer kunt bewegen. En geloof me, die activiteiten zijn leuk, dus meer leuke dingen doen kun je dan afstrepen bij de goede voornemens!

Daarnaast is het altijd mogelijk om familie of vrienden mee te nemen naar deze gezellige en/of sportieve activiteiten, dus: ‘mijn familie meer zien’, ook weer een check op je goede voornemens lijstje. 

Dan het gezonder en voedzamer eten, wie kent deze goede voornemen niet?

Vanaf 1 februari zullen wij op onze facebook- en instagram pagina ook leuke weetjes en foodswaps delen. Deze kleine tips kun je dan gebruiken bij het volhouden van je goede voornemen ‘gezond en voedzamer eten’. Vergeet ons dus niet te volgen, zo mis je niks! 

Even genoeg over die goede voornemens, op naar de activiteiten van aankomende maand! Veel zijn het er nog niet, maar wie weet ben je of ken je iemand die aan de volgende activiteiten mee wil doen. 

School volleybaltoernooi, Sporthal de Noortsyde, 1 februari om 14.00
Jupiter en Oudewater Vitaal organiseren voor alle kinderen uit groep 3 tot en met 5 een school volleybaltoernooi. Kinderen kunnen zich opgeven op school. De teams worden in de gymlessen gemaakt. Publiek is van harte welkom om aan te komen moedigen en te kijken!

‘(G)oldies on the move’, iedere vrijdag van 14.00 tot 14.45
Leuke beweegactiviteiten voor alle senioren van Oudewater, op de sportvelden achter de YellowBellies. Proefles altijd mogelijk en gratis. Kijk voor meer informatie op www.oudewatervitaal.nl