Aankondiging activiteiten BLOG

Door Jenny in Algemeen|jul '24

Beste Oudewaternaren

Zoals jullie weten kent Oudewater vele sportaanbieders met leuke sportieve activiteiten. Het liefst zou je overal aan mee doen, al is dat misschien wat te veel van het goede. Maar wat is er eigenlijk allemaal te doen, en waar kan ik nou aan mee doen? Dat is een vraag die bij vele mensen door hun hoofd speelt, en daar gaan wij proberen antwoord op te geven!

Hoe dan?

Iedere maand zal er op de socials en de site van Oudewater Vitaal een blog geschreven worden, waarin we een samenvatting maken van de  sportactiviteiten die, die maand aangeboden worden in Oudewater. Deze zullen in doelgroepen worden ingedeeld, zodat je goed kunt zien wat er voor jou doelgroep aangeboden wordt.

Staat hier echt ALLES in?

Natuurlijk kunnen we niet ALLES plaatsen wat de sportaanbieders te bieden hebben op hun sportverenigingen/sportschool, daarvoor kun je naar het kopje ‘sportaanbieders’ hierboven aan de pagina. Scrol naar de desbetreffende sportaanbieder en kijk wat zij te bieden hebben.

Voor alle activiteiten waaraan je deel kan nemen zonder ergens lid van te zijn, kun je kijken onder het kopje ‘activiteiten’ boven aan de pagina.

Wanneer kan ik de eerste activiteiten BLOG verwachten?

In april zal de eerste activiteitenkalender in de vorm van een blog verschijnen, houd dus de socials en de site van Oudewater Vitaal in de gaten voor de actuele sportactiviteiten in Oudewater, voor jong en oud!