Vitaliteitsmarkt Senioren

  • Datum 22 April
  • Locatie Velden FCO bij het YellowBellies gebouw
  • Voor wie Senioren
  • Organisator Oudewater Vitaal

Op vrijdag 22 april wordt er in Oudewater een vitaliteitsmarkt voor alle 60+ inwoners van Oudewater georganiseerd. Tijdens de vitaliteitsmarkt wordt er informatie gegeven over alles wat er in en rondom Oudewater te doen is op het gebied van sport, bewegen, voeding en gezondheid.

Vitaliteit en gezondheid zullen deze ochtend centraal staan. Dit zullen wij doen door informatie te geven over het aanbod in Oudewater en de mogelijkheid te bieden om deze ochtend zelf al in beweging te komen. Zo start er om 10:00u een leuke clinic van Logo.

Ook is er de gelegenheid om gezellig een kopje koffie met elkaar te drinken.  

Altijd al willen weten hoe het ervoor staat met uw vitaliteit? Dan is er tijdens de vitaliteitsmarkt de mogelijkheid om een vitaliteitscheck te doen. Dit zal gedaan worden door middel van een aantal oefeningen.  

Deze markt is geheel vrijblijvend en hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. 

Na de markt is er van 11.30 tot 13.00 een gratis lunch waar u aan deel kunt nemen. Deze wordt verzorgd door tafeltje dekje. Mocht u mee willen lunchen, dan is het wel noodzakelijk om u op te geven, dat kan door een mail te sturen naar demi@oudewatervitaal.nl