Activiteiten blog april

Door Jenny in Algemeen|apr '22

April staat voor de deur, en start met een leuke actieve sportweek die voor iedereen toegankelijk is! Deze Oudewaterse sportweek is van zaterdag 2 april t/m zondag 10 april. Gedurende deze week kun je gratis kennis maken met verschillende sporten van vele sportaanbieders van Oudewater.

Klik hieronder voor alle activiteiten en tijden gedurende de sportweek:

Verder zijn er natuurlijk ook nog andere (sportieve) activiteiten die in april te ondernemen zijn. Deze staan opgedeeld per doelgroep. Neem ook eens een kijkje bij het kopje ‘sportaanbieders’ hierboven. Hier vindt je alle sportaanbieders van Oudewater en hun aanbod. Misschien zit er wat leuks voor je bij!

Alle leeftijden:
Peddelen in drakenboot- Old water dragons
Vanaf april is er 3 keer in de week een training te volgen in een drakenboot. Dit op dinsdag en donderdag om 20.00 en op zondag om 11.00. Nieuwsgierig? Je kunt altijd een keer mee trainen door een berichtje te sturen naar: info@oldwaterdragons.nl

Opening zwembadseizoen- statenbad
Op zaterdag 30 april start het zwembadseizoen weer in het statenbad van Oudewater. Waar naast het banenzwemmen en recreatief zwemmen, ook lessen als aquarobics, aquajogging en borstcrawl les te volgen zijn. Bekijk het gehele rooster op:  www.sbzo.nl

Jongeren:
Fitness- Richard Proost sport
Bij Richard Proost Sport kan de jeugd deelnemen aan de les Jeugdfitness. Hierbij wordt onder begeleiding van een enthousiaste instructeur gewerkt aan conditie, kracht, balans en coördinatie waarbij plezier voorop staat. op woensdag van 15.00 tot 16.00 voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar en op maandagavond van 17.30 tot 18.30 voor de jeugd van 12 jaar en ouder. Een keer een vrijblijvende proefles proberen? Loop gerust eens binnen of mail naar info@richardproostsport.nl

Volwassenen:
Zomerfit-Topskills

Vanaf 11 april wordt er zomerfit georganiseerd bij Topskillz en vindt op de volgende dagen plaats: Maandag op 18.30. Dinsdag- en donderdagochtend om 07.00. Donderdagavond om 19.00. Zaterdag om 08.30 en 09.30. Voor meer informatie, kijk op www.topskillz.nl.

Yogaworkshop- Best You Oudewater
Zondag 3 en 10 april kun je een yogaworkshop volgen bij Best You Oudewater. Deze workshops zijn open toegankelijk, maar in verband met de groepsgrootte word je verzocht je wel even op te geven. De workshops worden gegeven van 09:00-10:30 en van 11:00-12:30.
Aanmelden: amoa@bestyououdewater.com

Oldskool-gymles- Oudewater Vitaal
Op woensdag 20 april staat de oldskool gymles weer op de planning en gaan we op vele verzoek apenkooien! Om 20.00 in de gymzaal van de Mariaschool. Aanmelden: druk hierboven op het knopje activiteiten en ga naar oldskool-gymles.

Senioren:
Tindertennis- Heksenmeppers
Op 21 april is er een leuk toernooitje voor de senioren waarbij je naar rechts swiped voor een nieuwe baan en een nieuwe partner. Plus de derde helft natuurlijk.

Vitaliteitsmarkt- Oudewater Vitaal
Op vrijdag 22 april wordt er in Oudewater een vitaliteitsmarkt voor alle 60+ inwoners van Oudewater georganiseerd. Tijdens de vitaliteitsmarkt wordt er informatie gegeven over alles wat er in en rondom Oudewater te doen is op het gebied van sport, bewegen, voeding en gezondheid. Deze markt is geheel vrijblijvend en hiervoor hoef je niet aan te melden. Markt is van 09.30 tot 11.30 in het gebouw van de YellowBellies en de voetbalvelden van FCO op waardsedijk 209. Meer informatie? druk op de activiteitenknop hierboven aan de pagina